مجاری اشک نوزاد

 سلام. مجاری اشک نوزاد ۶ ماهه ام خوب نشده چیکار کنم ؟ روش دقیق ماساژ و هم بلد نیستم بعضی میگن مثل عقربه ساعت و بعضی ها هم میگن بر عکس ؟ و مقدارش در روز چند بار باشه ؟ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام جهت عقربه ساعت دواران دهید و بعد به سمت پاییت بکشید.کلیپ اموزشی را با سرچ پیدا کنید و ببینید.تا یکسال روزی ده بار ادامه دهید انشالا باز میشوذ