چرب کردن پوست نوزاد

35 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام، با توجه به اینکه ما در یزد منطقه کویری زندگی میکنیم مناسب ترین و بهترین روغن و کرم برای چرب کردن پوست حساس نوزاد چیست؟! چون گاهی اوقات حس میکنم کمی خشک شده پوست صورتش با اینکه هر روز چرب میکنم. و همچنین بهترین کرم یا روغن برای ناحیه پوشک چون کرم کالاندولا و زینک به پوستش نمیسازه.

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام.لوسیون ها کودکان مارک های مختلفی دارد و بسته به قیمت می توانید تهیه کنید.روغن فیروز خوب است.برای ناخیه پوشک نیاز به مصرف پماد به صورت روتین نیس و فقط شستن خشک کردن و استفاده از دستمال مرطوب برای مصرف روزانه کافی است.

تجربه شما

سلام لطف میکنید اگر مارک کرم یا لوسیون رو هم بگید چه ایرانی چه خارجی ، روغن فیروز زیاد راضی کننده نبوده ، برای ناحیه پوشک هم در هر صورت پوشک سوختگی ایجاد میشه در چنین مواقعی راه حل چیست؟!