اجازه ندادن همسر برای دانشگاه رفتن

 سلام. من ۲۴ سالمه ۵ ساله ازدواج کردم شوهرم ۳۴ سالشه من قبل ازدواج کاردانی گرفتم بعد عروسی چون تو شهرمون دانشگاه دولتی نبود دیگه از شوهرم قول گرفتیم هر وقت دانشگاه رشته منو اورد کنکور بدم و برم دانشگاه دولتی اونم با کمال میل قبول کرد الان بعد ۴ سال من امسال کنکور دادم و شوهرمم کاملا راضی بود و دانشگاه دولتی شهر خودم قبول شدم اما شوهرم از دیشب که فهمیده قبول شدم کلی عذر و بهانه آورده که نباید برم دانشگاه در صورتی که من ۴ سال پیش دانشگاه آزاد ثبت نام کردم ولی چون مستاجر بودیم و مشکل مالی داشتیم نرفتم و شوهرم گفت بزار خونه دار بشیم بعد هزینه دانشگاتو میدم منم انصراف دادم و الان ۱ساله ما خونه خریدیم و حتی ماشینم داریم و مشکل مالی نداریم و منم دانشگاه دولتی شهرمون قبول شدم اما شوهرم باز ناراضیه خودش مدرک کاردانی داره من فکر میکنم دوست نداره من مدرکم از خودش بالاتر باشه یا میگه به شرطی برو دانشگاه هیچکس نفهمه دانشگاه میری یا میگه باید بچه دار بشیم در صورتی که ما ۴ ساله در حال درمانیم برای بچه دارشدن ولی هنوز قسمت نبوده بچه داشته باشیم خلاصه کلی بهانه آورده نمیدونم چیکار کنم من واقعا تلاش کردم برای قبولی نمیتونم بیخیالش بشم حتی دیشب گفت یا زندگیتو انتخاب کن یا دانشگاه شما به من بگید چجوری متقاعدش کنم بزاره برم دانشگاه من این چتد وقته که تو خونه بیکار بودم خیلی حالم گرفته میشه واقعا دوست دارم فعال باشم از خونه نشینی خوشم نمیاد دوست دارم به دانسته هام اضافه بشه و مفید باشم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام

عزیزم من متوجه شرابط تون هستم

با همسرتون صحبت کنید و به سمتی پیش برید که ایشون رو ترغیب کنید در مورد نگرانی هاشون با شما صحبت کنند

مثلا اگر نگران بالا رفتن مدرک تحصیلی شما هستند که از شما عقب بیفته ممکن دلیلش این باشه که میترسن شما دیگه قبولشون نداشته باشید.یا جلوی شما کم بیارن.یا مدرک تحصیلی مساوی است با شخصیت بالاتر.

صادقانه ترسهاشو بشنوید. تو کلام و عمل تون ثایت کنید که اینجور نیست. همدلی کنید که میدونم نگرانی ....

و در مورد علاقه تون و خوشحالی تون بگید

قطعا وقتی به اهداف تون برسید همسر شاد تری برای زندگی تون خواهید بود.

مراقب باشید لجبازی و جنگ قدرت پیش نیاد

شنیدن همسرتون و درک متقابل کمک تون میکند