سلام.تهوع دائمی

وقتتون بخیر. من مدت زیادیه که موقع غذا خوردن یا بلافاصله بعد از تموم شدن غذا دچار تهوع و گاهی حتی استفراغ میشم. داخل مدفوع هم خلط میبینم. متاسفانه با وضع مالی هم که دارم نمیتونم هزینه های اندوسکوپی و غیره رو بدم. خواهش میکنم اگه براتون امکانش هست راهنمایی کنید که چه کار کنم تا از شر این حال بد خلاص شم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
در مراحل اولیه نیاز به انجام اندسکوپی و کلونوسکوپی ندارید و صرفا فقط یک آزمایش چکاپ خونی و ادرار و مدفوع بدید که ببینید مشکل از کجاست. اگر در آزمایشات موردی مشاهده نشد برای یک مدت محدود قرص ویتامین ب6 و کپسول زیینتوما مصرف کنید برای رفع حالت تهوع. اگر بعد از یک ماه درمان نشد به متخصص داخلی مراجعه کنید.
اگر استرس و فشار عصبی دارید دلیل اصلیش اون میتونه باشه.