رنگ زبان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 109 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ببخشيد يه قسمتی از زبان من به رنگ صورتی و كم پرز شده البته ٣روز هست اين اتفاق افتاده و ممكنه دچار سوختگی هم شده باشه ميخواستم جهت درمانش راهنماييم كنين خيلی ميترسم تو اينترنت چيزاهای بدی خوندم

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٧ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح دندانپزشک

سلام اگر براثر سوختگی باشه هیچ مشکلی نیست ونیاز به درمان نداره ولی باید بررسی بشه اگر بعداز یک یا دوهفته ازبین نرفت

تجربه شما

دكتر دندانپزشكم ديدن هفته پيش گفتن موردی نداره ولی الان دوهفته هست كه نرفته البته كمی پرزدار شده باز هم بايد دكتر بروم ميشه راهنمايی كنين چه دكتری برم