ترس کودکم از صدای بلند

دخترم سه سال و ده ماهشه از وقتی شش ماهش بوده از صدای بلند مخصوصا آهنگ بدش میاد و در گوشش رو میبنده، نمیتونه توی عروسی بمونه، شهربازی هم که میره میگه صدای آهنگش بدم میاد، توی ماشین میگه صدای آهنگ خیلی کم باشه،یا وقتی سرش داد میزنم میگه مامان توروخدا داد نزن و گوشش رو میگیره  مشکل خانوادگی نداریم و تقریبا از نظر روانی جو آرامی داریم،چون که از وقتی کوچیک بود اینطوری بوده فکر نمیکنم بخاطر این باشه که سرش داد زدم، البته گاهی هم شده که آهنگ بذاریم باهم برقصیم ولی کلا بیشتر وقتها بدش میاد،  آیا مشکل جدی داره

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با عرض سلام خدمت شما مادرعزیز

ممنون از اینکه ما رانتخاب کردید.

حساسیت شنوایی در افراد مختلف متفاوت است و کودکان نیز از این امر مستثنی نیستند، با توجه توضیحات شما توصیه می کنم با کودک خود آرام تر صحبت کنید و از داد زدن سر او بپرهیزد زیرا که موجب ایجاد اضطراب در کودک شود و همچنین حساسیت کودک را نسبت به صدا افزایش می دهد. برای اینکه کودک قوانین شما اجرا کند می توانید با لحن آرام اما قاطع موضوع را با او مطرح کنید، همچنین خلق و سطح هیجان کودکان نیز، با یکدیگر متفاوت است، به طور مثال کودکی به طور ذاتی از مکان های شلوغ و پر هیجان خوشش می یاد و کودکی دیگر بیشتر تمایل به انجام بازی های  آرام تر و یا حتی انفرادی دارد، که این موضوع دلیل  بر وجود مشکل نیست، همان طور که فرمودید می توانید با کودک به انجام فعالیت های دلخواهش، با موزیک شاد و با صدای مناسب بپردازید. توجه کنید که میزان تنظیم صدا را حدی قرار دهید که کودک دچار اضطراب نشود. و نظر او را جویا شوید. همچنین برای شرکت در مهمانی ها سعی کنید قسمتی از محل را اتنخاب کنید که صدای کمتری داشته باشد و قبل از اینکه به مهمانی بروید با کودک درباره محیط و شرایط آنجا به گفتگو کنید و او را آماده ورود به مهمانی کنید.

 در ضمن  برای بررسی بهتر موضوع توصیه می کنم به متخصص گوش مراجعه کنید . که از نظر شنوایی نیز چک شود.

سپاسگزارم از زمانی که برای خودتون و کودک دلبندتان می گذارید .