خط کم رنگ در بی بی چک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 48 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ببخشيد من امروز صبح بی بی چک گذاشتم، 1 دقيقه اول سفيد بود و بعد از 5 دقيقه كه باز ديدمش، دو خطی شده بود اما خط دوم كمرنگ بود، چقدر احتمال بارداری هست؟ ممكنه خطا باشه خط دوم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ما معمولا به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد. بی بی چک احتمال خطا دارد

تجربه شما

مبارکه عزیزم