چرا من باردار نمیشم؟

سلام خسته نباشید 21 سالم اقدام به بارداری کردم 6 ماه هست یک دوره کلومیفن خوردم روز 13 سونو انجام شد فولیکول به قطر 29 بود دوره بعد لترزون 5 عدد خوردم روز 12 پریود سونو انجام شد روی 25 بود آمپول آزاد سازی تخمک زدم و همون شب و فرداش اقدام کردم امروز 3 روز از موعدم گذشته بود فکر کردم بار دارم ولی پریودم شدم سینه هام بزرگ و حساس و سنگین شده هنوز هم همون جوریه و از چند روز قبل دلم تیر میکشید تا به امروز چرا من باردار نمیشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

آیا میزان اسپرم های شوهر شما طبیعی می باشد؟ حتما همسرتان آزمایش اسپرموگرام انجام دهند و در صورتی که قبلا انجام داده اند، تکرار نمایند. با توجه به سونوگرافی ها شما بایستی دوقلو باردار می شده اید.

نزدیکی خود را از زمانی که آمپول میزنید، تا سه روز ادامه دهید.