رفلاكس معده و استفاده از قرص باكلوفن

سلام

دخترم ٨٣ روزشه

جواب باريوم ميل نشان داد كه دارای رفلاكس هست

دكتر گفت رفلاكس پنهان داره..

تا الان هر دارويی مصرف كرده نتونسته كنترلش كنه

زانتاک رانيتيدين نكسيوم امپرازول و لانسوپرازول

يکی دو هفته با لانسوپرازول خوب بود اما دوباره علائم برگشت

علائم: فقط پستونک ميخوره زير سينه به شدت جيغ ميزنه و فرار ميكنه يا اگر سينه بگيره انقدر تند مک ميزنه كه از گوشه لبش بالا مياره

دكتر بهم گفت ١/٨ قرص باكلوفن رو وقتی وارد سه ماه شد شروع كن

اما از طرف ديگه يک دكتر ديگه گفت باكلوفن برای وزن زير ٦ كيلو مناسب نيست

نوزاد من با وزن ٢٤٠٠ دنيا اومده الان ٤٥٠٠ وزنش شده

لطفا مضرات قرص باكلوفن رو تو اين سن برام توضيح بديد؟

و اينكه آيا با خوردن باكلوفن ديگه راحت شير ميخوره؟ و از زير سينه ديگه در نميره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، درمان ريفلاكس شامل داروهای مختلفی است. بر اساس سن و علائم شيرخوار ميتوان داروی مناسب را تجويز نمود، همه داروها عوارض خاص خودشان را دارند، فرزند شما بايد توسط متخصص اطفال معاينه شود و داروی مناسب ايشان تجويز شود.