دخترم به آرایش کردن علاقه دارد

با سلام و خسته نباشید

سوالی داشتم در مورد دختر ۴ سالم که به شدت به آرایش کردن خودش و دیگران علاقه داره حتی بخاطر این که اجازه بدیم خودشو آرایش کنه داد و فریاد و گریه زاری راه میندازه.

دوست داره خاله عمه مادر بزرگ همه رو آرایش کنه.

بخاطر همین واقعا نمیدونم در مقابلش چه عکس العملی نشون بدم.

ممنونم از راهنماییهاتون

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
پيشنهاد ميكنم كودك را بيشتر به سمت بازي هاي متناسب با گروه سني خودش و همسالانش سوق دهيد تا بازي هاي متناسب با گروه سني اش را ياد بگيرد و همچنين در كنار همسالانش رشد كند و توانمنديهايش رشد كند .
و به او توضيح دهيد كه چرا نبايد از اين لوازم استفاده كند و زمان به او بگوييد براي مثال به او بگوييد كه لوازم آرايشي شما خصوصي است و دوست نداريد كسي استفاده كندو زمانيكه به ... سن رسيد مي تواند براي خودش داشته باشد و روي اين رفتار مصر باشيد و مداومت داشته باشيد نه اينكه بگوييد اينبار باشه از دفعه بعد نه.
و در عوض رفتار متناسب با سن خودش را تشويق كنيد.