مهدکودک گذاشتن کودک ۲۱ ماهه

با سلام و خسته نباشید.

پسر من ۲۱ ماهه ست. الان چند روز است که سر کار میروم و مجبور شدم او را در مهد بگذارم. روز اول همراهش بودم. روزهای اول خوب بود ولی حالا به جلوی در مهد که میرسیم دوست ندارد وارد شود و گریه میکند. من همراهش وارد میشوم و با او کمی بازی میکنم . سپس مربی مهد او را مشغول میکند و با او بازی میکند و من خارج میشوم. بعد از اینکه من میروم اصلا گریه نمیکند و آرام است . کلا ۴ ساعت او را مهد میگذارم . گاهی کمتر هم میشود. شنبه تا سه شنبه او را مهد میگذارم. الان اوایل کارم هست و زیاد نمیتوانم مرخصی بگیرم و پیشش بمانم.

خودم احساس بدی دارم که ترکش میکنم. از طرفی اصلا در فامیل بچه کوچک نداریم که با او بازی کند. به نظرتان او را زود مهد گذاشتم؟ چه کنم که آرام تر شود؟ مجبورم سرکار بروم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با عرض سلام خدمت شما مادرعزیز

ممنون از اینکه ما رانتخاب کردید.

بهترین سن برای ورود به مهد کودک 3 سالگی است که کودک به این درک می رسد نبودن مادر در کنار من به معنای نداشتن او برای همیشه نیست، اما با توجه به به شرایط شما و همچنین نگرانی که دارید و بیان این مسئله که در ابتدا کودک مشکل خاصی در روزهای اول ورود به مهد نداشته است ، موضوع را از مربی مهد جویا شوید، که  چه موضوعی موجب تغییر رفتار کودک گردیده، و اگر امکان این را دارید کودک را پیش مادربزرگ یا نزدیکان مورد اطمینان خود بگذارید تا مهد کودک .

 زمانی که با کودک هستید قایم موشک  بازی کنید،که کودک متوجه بشود که هنگامی که  شما را نمی بیند، موقتی است. و شما برمی گردید البته درک این موضوع توسط کودک  به زمان نیاز دارد . اما تا حدی شاید مفید موثر باشد.

سپاسگزارم از زمانی که برای خودتون و کودک دلبندتان می گذارید .