من مشکلی که دارم اینه که ۲ سال هست که در زمان عقد به سر میبرم و همسرم از من به شدت تقاضای نزدیکی میکند و قراره که تا چند ماه دیگه عروسی بگیریم.

من این مشکل رو با مشاور آقا درمیون گذاشتم و ایشون تایید کردن که این کار رو انجام بدم. به نظر شما من چه کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
این کاملا به فرهنگ و عرف خانواده بستگی داره .میتونید تشریف ببرید گواهی هایمن بگیرید تا خیال خودتون رو راحت کنید برای مباحث بعد از عروسی .با همسرتون صحبت کنید و دلایل امتناع خودتون بهش بگید.