تشنج در اثر ترومای سر

سلام. شش ساله ازدواج کردم و دوتا بچه دارم. قبل از ازدواج بهم گفته بودن همسرم توی دو سالگی از بلندی پرت شده ولی مشکلی پیش نیومده. جدیدا متوجه شدم کاربامازپین مصرف میکرده و میکنه. در واقع اغلب همراهشه. یکی دوبار هم لرزهای شدید و غیر قابل کنترل داشته. اولا میخوام بدونم اینها میتونه دلیل این باشه که سابقه تشنج داشته. صلاح نمیبینم مستقیم بپرسم و البته ایشون و خانوادشون به شدت اهل پنهانکاری هستن.سوال دومم اینه که فرض بر اینکه تشنج داشتن، اگه این مشکل در اثر تروما پیش اومده احیانا امکان داره تاثیر بیولوژیک یا مشابه آن روی بچه هام داشته باشه؟ نیازی هست برم برای نوار مغزی بچه ها اقدام کنم؟ ضمنا متوجه این هستم که مشکلات اکتسابی روی انتقال ژنتیکی موثر نیستن.

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
هر چند قرص کاربامازپین یکی از داروهای ضد تشنج هست ولی کاربردهای دیگری بجز تشنج هم دارد . شرح حال شما از لرزش های شدید و غیر قابل کنترل را نمی توان قطعا به تشنج ارتباط داد .
در هر حال نیازی نیست از بچه هاتون بی جهت نوار مغزی بگیرید مگر مشکلی وجود داشته باشد .