سلام خسته نباشید. من ازدواج دومی داشتم حدود شش سال پیش من یه دختر داشتم و شوهر دومم یه پسر به خاطر کتک زدن هاش و اخلاق بدش و همچنین پسرش که به سن بلوغ نزدیک میشد و حرکات بدی با دخترم داشت ازش به مدت نه ماه جدا شدم بعد از اون اومد و گفت من بدون تو نمی تونم پسرم عوض شده من عوض شدم و...بیا به جای اینکه بری سرکار من ماهی 400 بهت میدم که خرج دخترت دربیاد هر موقع هم خواستی برو دخترت و ببین و بذارش خونه مادرت بمونه و بهش سر بزن ،منم فکر کردم شاید این طور بیشتر دخترم رو ببینم قبول کردم فقط شش ماه به قولش عمل کرد و بعد از اون برای این که برم پیش دخترم همش یه دعوا درست می کنه و من الان فقط در هفته دو شب پیش دخترم هستم خودش هم اخلاق بدش داره بر می گرده کتک و اینا واقعا موندم چه کار کنم پولی هم که قرار بود بهم بده دیگه نمیده من باید برم سرکار اونم یه کار خونگی بدون اینکه شوهرم بفهمه چون پدر و مادرم از لحاظ مالی شرایط خوبی ندارن که بخوان خرج دخترم رو بدن شوهر سابقم هم که کلا گذاشته رفته ،من دخترم رو از خودم محروم کردم و دوباره اومدم با شوهرم زندگی کنم به خاطر این که فکر کردم اخلاقش خوبه و من هم زندگی دومم را از دست نمیدم حالا با این اوصاف موندم دیگه هیچ امیدی برای زندگی ندارم روز به روز هم دخترم از من بیشتر فاصله می گیره و دوستم نداره اگه زندگیمو رها کنم میشم مسخره عام که نمی تونه زندگی کنه اگه زندگیمو رها نکنم نه شوهرم اخلاق داره و نه رفاه مالی دارم تو رو خدا راهنماییم کنید و بگید چی کار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، بسیار متاسفم از این که در این شرایط سخت قرار دارید،  متوجه هستم که چون ازدواج دوم شماست جدا شدن یا صحبت در مورد مسائلتان  با دیگران برای شما سخت یا حتی غیرممکن به نظر می رسد.

 اما در واقع زندگی شما به هیچکس ارتباطی ندارد و این شما هستید که در این رابطه رنج می برید و فقط شما هستید که مشکلات خودتان را  با تمام وجود درک می کنید ، در متن نوشته که دختر شما چند سال دارد اما حدس میزنم به مراقبت شما نیاز دارد،

 این که شما استقلال مالی ندارید باعث شده به همسرتان وابسته باشید و در نتیجه  قدرتی برای تغییر شرایط احتمالاً ندارید، اولین راه گفتگو برای رسیدن به توافق با همسرتان است به نحوی که شما بتوانید مشغول به کار شوید و از آن طریق از عهده مخارج فرزند خودتان بربیایید،  اگر از این طریق می توانید مسئله را حل کنید بهتر است بدون توجه به حرف مردم کاری را که به صلاح شما و زندگی شماست انجام دهید حتی پدر و مادر شما هم ممکن است شما را برای ترک رابطه دوم سرزنش کنند اما این اهمیتی ندارد زیرا تنها شما هستید که در آن رابطه رنج می برید از تنها شما هم حق انتخاب و اظهار نظر دارید اگرچه ما نمی توانیم جلوی حرف مردم را بگیریم اما می توانید انتخاب کنید به چه حرف هایی گوش کنیم یا نکنیم،  انتخاب کنیم به حرف آنها روی ما اثر بگذارد یا نگذارد انتخاب با شماست.

 براتون آرزوی موفقیت دارم  و می خوام بدونید خیلی از زنان موفق در دنیا  تجربه ای شبیه شما داشتند اگرچه برای شما سخت  و هزینه بر بوده اما می‌توانید این گونه نگاه کنید که  اکنون شما خرد و تجربه دو زندگی را در چنته دارید!

 پیشنهاد می کنم از یک روانشناس برای راحت تر طی کردن مسیر سلامت رسیدن به خواسته های تان کمک بگیرید.