فراموش نکردن عشق سابق همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 15570 بازدید 10 تبادل تجربه

 سلام. شوهرم عشق اولشو هنوز فراموش نکرده و متاسفانه چون فامیل نزدیک هستن هر چند وقت یه بار یه اخباری از اون دختره که زوتر از شوهر من ازدواج کرده و دو تا هم بچه داره به گوش شوهرم میرسه و تا چند روز بهم میریزه، مثلا میشنوه رفتن سفر اروپا و ... دختره نامزدیشو بخاطر اینکه یه خواستگار پولدار گیرش اومد با شوهر من بهم زده،این وسط منم اعصابم بهم میریزه میبینم هنوز بعد ده سال خبری ازش میشنوه حالش گرفته میشه میره تو لاک خودش ، سر بچم طفل معصوم خالی میکنم، ما حتی یک سال با هم دوست بودیم و از این موضوع هیچی به من نگفت و بروز نداد تا بعد ازدواج فهمیدم، خودش منو خواست، قبل ازدواج خیلی دوستم داشت، بعد ازدواج کم کم سرد و شد فیلش یاد هندوستان انگار کرده ،بگید من چیکار کنم؟ دوستش دارم فقط این رفتارش خیلی عذابم میده ،روانشناسم نمیاد تا بحثش میشه حاشا میکنه، خودش میگه ازش متنفره چون چند سال از عمرشو تلف کرده و بخاطر پول گذاشتتش کنار،

یه چیز دیگه هم بگم که خیلی دلمو شکست چند روز پیش که باز بحثش شد گفت من اصلا تو رو بخاطر اینکه ته چهره ات شبیه اون بود گرفتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

حساسیت شما روی رفتارهای همسرتان می تواند باعث اختلاف بیشتر دلخوری و سردی رابطه تان شود دقیقا مثل اتفاقی که براتون افتاده
اگر زندگی تان آرام است
اگر جز در این مورد مشکل جدی بین تان وجود ندارد
شما رفتارها و کارهای همسرتون رو مداوم به روش نیاورید
این ممکن است یک دفتر بسته نشده در ذهن همسرتون باشه اما شما با ایجاد یک رابطه عاطفی پایدار می تونید کمک کنده به آرامش و حال خوب رابطه تان کنید
تحقیر سرزنش نگاه توبیخ گر میتواند همسرتون را لجباز و حتی حرف تر کند.
راهکارهایی برای تمرکز بر رابطه خودتون

دفترچه خاطرات زندگی مشترک را با همسرتان ورق بزنید

شما روزهای صمیمانه ای را پشت سر گذاشته اید که مرور آن ها و پررنگ نمودن نشان می تواند به افزایش صمیمیت بین شما و همسرتان کمک کند. خاطرات اوایل آشنایی، نامزدی و ازدواج شما خاطرات شیرین و دلچسبی هستند که باید هر از چند گاهی آن ها را به همراه همسرتان و یا حتی به تنهایی مرور نمایید. تماشای عکس ها و فیلم های مراسم ازدواجتان، قرارگذاشتن و رفتن به مکان هایی که با آن ها خاطره دارید، انجام مجدد کارهای خاص و غافلگیرکننده دوران عاشقی معجزه می کند.

تهیه لیستی از کارهای لذت بخش دو نفره با همسر

با همسر خود به گونه ای رفتار کنید که در روزهای ابتدای آشنایی رفتار می کردید. لیستی از کارهای لذت بخش دو نفره اتان و آن چیزهایی که هر دو از آن لذت می برید تهیه کنید و هر وقت به مورد جدیدی رسیدید، آن را به لیست اضافه کنید. برای این اتفاقات برنامه ریزی کنید و سعی کنید موقعیت تکرار آنها را فراهم کنید

با کارهای کوچک و بدون هزینه همسرتان را خوشحال کنید

برای ایجاد رابطه صمیمی با همسرتان قرار نیست کار بزرگ، پرخرج و یا عجیب و غریبی انجام دهید. کارهای کوچکی مثل پختن یک غذای خوشمزه ، تماس گرفتن یا ارسال پیامک، احوالپرسی های روزانه، غافلگیر کردن، گذاشتن یادداشت های محبت آمیز در جیب یا ماشین همسر، خرید گل به عنوان هدیه یا عذرخواهی، پیشنهاد صرف یک وعده غذایی در بیرون از منزل و یا مسافرت، کارهای ساده ای هستند که اثر شگفت انگیزی بر روی افزایش صمیمیت بین همسران دارند

در مورد آن چه برایتان مهم است با همسرتان صحبت کنید

هرچه شما صریح تر و روشن تر افکار، احساسات، نیازها و خواسته هایتان را با همسرتان در میان بگذارید، رابطه صمیمانه تری خواهید داشت. بنابراین برای ایجاد رابطه صمیمانه، با همسرتان صحبت کنید و به وی کمک کنید تا شما را بهتر بشناسند.توجه داشته باشید که اگر به همسرتان اجازه بدهید شما را بشناسد، بهتر می تواند برای رضای نگه داشتن و برآورده کردن نیازهایتان تلاش کند. بنابراین این باور اشتباه را کنار بگذارید که همسرتان باید خودش ویژگی ها، حساسیت ها و نیازهای شما را بفهمد.

به نیازهای همسرتان توجه کنید

اگرچه همسرتان باید به شما برای شناخت خود کمک نماید، اما شما هم انتظار نداشته باشید همسرتان در مورد همه حس ها و نیازهایش به شما اطلاعات بدهد. توجه داشته باشید که گاهی خود افراد نیز خیلی در مورد حس ها و نیازهایشان نمی دانند و البته ممکن است برایشان صحبت کردن در مورد آن ها راحت نباشد. بنابراین خودتان دست به کار شناخت همسرتان و درک و برآورده کردن نیازهایش باشید.

و اگر افکار آزاردهنده راحتتون نذاشت حتما خود به تنهایی جلسه ای با مشاور داشته باشید

تجربه شما

من یه نفری هست که چند ساله ازم خوشش میاد ولی من واقعا هیییچ علاقه ای بهش ندارم و مطمئنم اگه باهاش ازدواج کنم زندگی شیرینی نخاهم داشت و در نتیجه وقتی من سرد باشم اونم این عشق براش تلخ میشه و به دلش میمونه

پس واقعا از افرادی که عشقشون یه طرفه هست میخام که بیخیال بشن چون نتیجه دل نشیشنی نخواهد داشت و میشه یه زندگی که همیشه طعمش گسه

یکم باهاش سرد برخورد کن ببین اصلا فرقی میکنه یجوری وانمود کن فقط بخاطر بچت سر این زندگی هستی تا شاید ازاین سردی شما یکم بفکر بیوفته البته سردی بیش ازحداز نه،فقط به حد تنبیه

خيلى اين آقا كارهاى جالبى انجام داده كه اين خانم براش تفريح و سرگرمى و پخت و پز و ....انجام بده خانه از پايه ويران هست اين آقا نتونسته عشق اولش رو فراموش كنه و ايشون داره فقط خودش رو تو اين زندگى گول ميزنه و عمرش رو به پاى مردى ميذاره كه ارزش نداره اين جور مردى اصلا همه توجهش به زندگى عشق قديمشه ديگه وقتى براى زن و بچه خودش نداره مرد هوس باز هيچ وقت درست بشو نيست!!!!!!!

خانمی من هم شرایط شما رو دارم به طوری که از اسم اون خانم متنفر شدم ولی یک فرقی که هست و منو همیشه امیدوار و خوشبین میکنه به همسرم اینه که اول همسرم زن میگیره بعد از چند سال اون خانوم ازدواج میکنه یعنی

خاتمه دهنده این قضیه همسرم بوده که این بایت خوشحالم ..من تازگی ها به این پی بردم که باید بیخیال بود فقط زیادی خودم رو دق میدم ..بحثهای و دعواهای زیادی سر این مساله با شوهرم داستم ولی چه سود فقط باعث شد ملکه ذهن منو خودش بشه دارم سعی میکنم که بیخیال باشم در عوض بیشتر به همسرم محبت کنم

فقط طلاق

خدایی نظرها خیلی بهتر از کارشناس نی نی سایته😁

به نظر من چون دختره ولش کرده هنوز ته دل میخوادش. مردها دنبال چیزی هستن که به دست آوردنش سخته. تو هم یکم خودتو از دسترس دور کن. یه برنامه با خانواده خودت بزار وقتی اون نتونه بیاد. بپیچونش که بفهمه واسه موندن تو هم باید تلاش کنه.

عزیزم سلام...ببخش این حرف رو میگم تو فامیل یکی بود که ۸ سال باهم دوست بودن و پدرش نداد و دختره با یک پسر پولدار وصلت کرد و پسره رفت دختری گرفت که چهره اش کپ اون دختر بود و زندگیشو دوست نداره رک ... ببخش گلم

@pigh

وااا الان این چیه این وسط میگی😐

عزیزم درکت میکنم حس خیلی بدی نسبت به این قضیه پیدا کنی همسرت باید خودشو اصلاح کنه

من باشم اگر موردی ازش ببینم تهدید به جدایی میکنم چون  این فکر به سرش بیفته که ممکنه لخاطر یه بی وفا زندگیشو ببازه

خیالش راحته شما را داره فقط به اون که رفته فکر میکنه باید بفهمه ممکنه شما را هم از دست بده

یه کاری کن عاشقت بشه تحقیق کن خصوصیت اون دختره را تو بهتر اون باش یه کاری کن فقط تورا ببینه شیطون و خانوم باش وابستش کن و....بهش کم محلی کن ....