رژیم لاغری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 121 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام ٢٩ سالمه قدم ١٦٥ وزنم ٦٨ کیلو خیلی رعایت میکنم فرصت باشگاه ندارم اما رژیمم و رعایت میکنم لاغر نمیشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

با سلام خدمت شما دوست عزیز .با توجه به سن ،قد و وزن شما تقریبا در رده نرمال جهانی قرار دارید نگران نباشید و عجله نکنید .احتمالا رژیم غذایی شما صحیح نمیباشد یا به احتمال زیاد کم تحرکی دارید.سعی کنید روزانه پیاده روی داشته باشید.و کالری دریافتی کمتر نسبت به کالری مصرفی داشته باشید

تجربه شما

با سلام من ۱۱ سالمه قدم ۱۴۸ و وزنم ۴۸ من خودم از وزنم راضی نیستم ولی میشه کمکم کنید که لاغر شم با توجه به اطلاعات بالا