با سلام من دختر ٢٩ ماهه ای دارم كه شروع به گرفتن از پوشک كردم،و بار اول نشست روی لگن و براش قصه و شعر گفتم و جيش كرد وخودش خالی كرد لگنش رو. و تشويقش كردم..دفعات بعد توی همون روز چند بار آوردمش و جيش نكرد و بعد از بيرون اومدن از دستشويی ادرارش رو توی شلوار انجام ميداد..اصلا اخمی نكردم و گفتم قبلش به مامان بگو بيايم توی لگن انجام بديم..كمی صبر كردم كه بهش فشار نياد و حالا بعد از يک هفته دوباره شروع كردم اما نميشينه روی لگن و ميگه پوشكم كن... ميخواستم كمكم كنيد كه چطور اين مرحله رو بدون اينكه اذيت بشه دخترم انجام بدم؟

ممنونم از وقتي كه براي بنده ميگذارين.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. کارشناسان نی نی سایت قبلا به مشابه این سوال، پاسخ داده اند:

اینجا کلیک کنید