بدخوابی کودک

سلام وقتتون بخير

دختر من هشت ماهشه و به شدت بدخوابه خوابهای دخترم شايد هربار ١٥ دقيقه باشد و بلافاصله بيدار ميشه و گريه ميكنه در طول شب هم حتما تا صبح بايد سينه من رو مک بزنه راهكاری برای خواب بهتر سراغ دارين؟ ممنون ميشم از راهنماييتون

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٦ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

این سن ،سن اضطراب جداییست و شبها اکثرا بیدار میشوند و زیاد شیر میخورند. اما ریفلاکس توسط متخصص اطفال بررسی شود چون ریفلاکس هم میتواند باعث خوابهای کوتاه و... شود.
یکی نبودن تخت مادر و کودک هم در خواب شبانه مهم است