یکساله و سه ماه از زایمانم میگذره سزارین شدم و بچه م از شیر خودم تغذیه میکنه پریودی هام همیشه منظم بوده بعد یکسالگی پسرم پریودیم شروع شد و مثل قبل منظم بود الان ماه چهارم که پریود میشم اونم به طور منظم ولی این ماه شش روزه عقب انداختم با اینکه رابطندخاصی هم نداشتم ضمنا طبیعی جلوگیری میکنم میخواستم ببینم آیا احتمال بارداری وجود داره؟ یا بی نظمی شیردهی هستش؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

ممکنه اختلال همورمونی در دوران شیردهی داشته باشید ولی اگر روش جلوگیری مطمئنی داشته باشید بهتر تست