سوزش هنگام نزدیکی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 90 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام مدت پنج سال هست که درگیر سوزش واژن هستم به پزشکان بسیار زیادی مراجعه کردنم و انواع داروهای خانواده زول و داروهای ضد باکتری مصرف کردم رعایت بهداشتم زیاده و آزمایش ادار و پاپ اسمیر و هورمونی هم خوب بوده هر ساله دوبار آزمایشاتی که گفتم رو انجام میدم ولی باز هم سوزش دارم این سوزش تا مدت کوتاهی بعد مصرف دارو خوب هست و با اولین نزدیکی کم کم شروع میشه و به شدت میرسه چند بار به پزشکان گفتم همسرم هم دارو مصرف کنه ولی میگن نیازی نیست آخرین پزشک معتقد بودن باید برم متخصص پوست ،لطفا راهنمایی کنید که با توجه به اینکه بعد نزدیکی سوزش دارم. آیا از همسرم میگیرم یا مشکل دیگری است ، اگر از کاندوم استفاده کنم ممکن هست مشکلم بهتر بشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با كاندوم سوزش برطرف نمشود و ممكن است زيادتر هم شود .
جهت معاينه مراجعه كنيد .

تجربه شما

سلام

موارد نادری وجود داره که خانم به پیشاب و منی آقا حساسیت نشون میده وباعث سوزش شدید درجداره واژن میشه .البته این حساسیت ها می تونه درمورد همسر باشه واگر خانم از شوهر جدا بشه وبا آقای دیگری ازدواج کنه این مشکل برطرف بشه.

البته شما با استفاده از کاندوم می تونیداین مشکل را برطرف کنید.