با سلام و خسته نباشید ،من دوتا زایمان داشتم خانم دکتر و الان در ازدواج مجددم همسرم دوتا بچه میخواد من به شدت از زایمان و حاملگی ترس دارم امکانش هست که یک بار دوقلو حامله بشم ؟بدوم هزینه دکتر رفتن ،لطفا راهنمایی کنید، شنیدم یک قرصایی هست که امکان دوقلو زایی رو فراهم می‌کنه با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

عوارض حاملگي دو قلويي بسار بيشتر از يك قلويي است و توصيه نميشود .
اگر اصرار به حاملگي دوقلويي داريد ، بايد با ايوي اف باردار شويد .