پریود شدن دوماه بعد از زایمان

سلام من دو ماه از زایمان طبیعیم میگذره و امروز پریود شدم، و اینکه بچه ام شیر خودمم میخوره، شنیدم چون شیر خودمو میخوره نباید به این زودی پریود میشدم این درسته؟  و اینکه میشه تو شیردهی از روش جلوگیری طبیعی استفاده کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مامان عزيز، اين عموميت نداره كه مادران شيرده ، پريود نشوند و اصلا دور از ذهن نيست.
روش طبيعي ريسك بالايي دارد و كلا روش ناميده نميشود . ميتوانيد از قرص دوران شيردهي يا لاينسترونول استفاده كنيد.