مرطوب کننده و ضدآفتاب مخصوص بارداری

سلام مرطوب کننده ها و ضدآفتابهای مجاز در زمان بارداری چه چیزهایی بهترند؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور زیبایی الارو

سلام عزیزم
در دواران بارداری پوست به دلیل تغییرات هورمونی تغییراتی داره ممکنه شما قبلا" پوستتون چرب باشه ولی در این دوران خشک بشه و یا پوست نرمال داشته باشین اما در این دوران حساس باشه
برای همین اول دقت کنین نوع پوستتون را دقیق تشخیص بدین و بعد محصول متناسب با نوع پوستتون را انتخاب کنین
آبرسان در دوران بارداری خیلی ضروریه
ضدآفتاب هم بهتره از ضدآفتاب فیزیکی و مینرال استفاده کنین