ضد آفتاب درموبای ۶۵ در بارداری

سلام ضد آفتاب درموبای ۶۵ در بارداری ضرر داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور زیبایی الارو

سلام عزیزم
ضدآفتاب برای پوست بسیار ضروریه و هیچ وقت برای پوست ضرر نداره
ضدآفتاب ها دو دسته هستند که یک دسته از آنها دارای فیلترهای شیمیایی و فیزیکی هستند که بهتره در ماههای اول بارداری استفاده نشه و در سه ماهه اول بارداری از ضدآفتابهای مینرال یا فیزیکی استفاده بشه
پوست در دوران بارداری به دلیل تغییرات هورمونی به شدت تحریک پذیر می شه و در صورتیکه از ضدآفتاب به میزان کافی و درست استفاده بشه پوست زیبایی خودش را حفظ می کنه و شرایط بهتری خواهد داشت.