سلام من در حدود 2-3 هفته ست که قسمت پایین گونه ام جوش های زیر پوستی میزنه و وقتی لمسشون میکنم درد جزئی داره و من میخوام تخلیه شون کنم هیچی خارج نمیشه. میخواستم بدونم دلیلش چیه؟ شنیده ام که میگن جوش هرقسمت از  صورت نشون دهنده یه مشکل در بدن هستش نگران شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی؛ پوست، مو و زیبایی

سلام
 تصویری که از مکان ایجاد جوش و ارتباط آن با مشکلات مختلف ارگانهای بدن در شبکه های اجتماعی پخش شده پایه علمی ندارد هرچند از یک سری سبک های درمان چینی گرفته شده است اما اصلا دقیق نیست و نگران نباشید در مورد تخلیه جوش اصلا تلاش نکنید چون امکان ایجاد جای آکنه را به شدت بالا می برد