خونریزی دو بار در ماه

من سال 95 بعد از زایمان پریودم دو سه روز قطع میشد باز شروع میشد سونو دادم مشکلی نداشتم با قرص اچ دی خوب شدم حالا باز بعد یک سالو نیم پریودم نامنظم شده رفتم پیش ماما قرص داد بهم ولی منظم نشد

بنظرتون بازم قرص ال دی بخورم چون تازگیا لک قهوه ای رو لباس زیرم میاد پریودمم دو بار در ماهه.

یعنی میشه مشکل داشته باشم

هر چی دکتر خوبه از شهر ما رفتن  مثل دکتر شادی خلخالی راد

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل ... وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزیزم...مشکل شما حتما باید توسط متخصص زنان بررسی وحل بشه...دوبار پریود شدن در ماه اصلا نرمال نیست...پی گیری کنید ...پاینده باشید