با سلام و خسته نباشید

پسر چهار سال و شش ماهه ای دارم که احساس میکنم قدرت یادگیری کمتری دارد در حالی که سالهای قبل اینطور نبود مثلا میگم از زیر مبل وسیله افتاده بده خودشو میزنه به گیجی هی میگه کو کجاست یجوری که انگاری مثلا نمیدونه زیرمبل کجا میشه یا اینکه میبرمش باشگاه ژیمناستیک اونجا مربی کلی به همه بچه ها میگه فلان کارو بکنین جایزه بدم متوجه نمیشه باید مستقیم به خودش بگیم تا بفهمه دقیق قبلا اینطوری نبود پارسال همه چیو زود میفهمید زود یاد میگرفت احساس میکنم مشکلش اینه دقت زیاد نداره تمرکز نداره به نظرتون مریض شده؟ خیلی نگرانم برای آینده اش این کاراش درصورتیه که خیلی چیزای ریز دیگه مثلا چندماه پیش که اتفاق افتاده یادش مونده.

واینکه ما ترک زبانیم و با بچه فارسی صحبت میشه و بیشتر روی زبان فارسی تسلط داره

اطلاعات تکمیلی

سن ۵ جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با عرض سلام خدمت شما مادرعزیز

ممنون از اینکه ما رانتخاب کردید.

با توجه به توضیحات شما بیشترین مسئله ای که شما نگران کرده است موضوع جهت بابی و عدم تمرکز کودک است. برای تقویت و آموزش جهت ها ابتدا باید جهت ها را به کودک آموزش بدهید ،البته این آموزش ها در مهد کودک ها ارائه می شود و سن شروع جهت یابی چهارسالگی به بعد است،( که شما مطرح نکردید کودک به مهد می رود یا خیر ) اما برای تقویت جهت یابی، آموزش جهت ها می توانید از مازها و یا اتصال نقطه ها که در بازار با توجه به سن کودک از سطح ساده شروع می شود و مرور پیچیده تر می شود استفاده کنید، که موجب افزایش توجه ،تمرکز و جهت یابی می شود، و به راحتی در دسترس می باشد.و یا با انجام بازی های متنوع  و شاد جهت ها را با وسایل مختلف که در خانه دارید به کودک آموزش بدهید. در حین بازی صبور باشید و کودک را سرزنش نکنید.

اما درباره اینکه شما احساس می کنید واکنش کودک نسبت به محیط پیرامونش نسبت به قبل کندتر شده است همزمان که این تمرینات را با کودک خود انجام می دهید توصیه می کنم موضوع را به صورت حضوری ، با روانشناس متخصص کودک مطرح کنید.

سپاسگزارم از زمانی که برای خودتون و کودک دلبندتان می گذارید .