عدم تحریک شدن در رابطه جنسی

سلام. من به تازگی ازدواج کردم و هنوز رابطه جنسی با همسرم نداشتم ولی متوجه این شدم که از طریق سینه یا کلیتوریس تحریک نمیشم. ممنون میشم بگید مشکلم چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، هر فردی از یک مسیر منحصر به فرد خودش تحریک می شود، قرار نیست همه افراد سینه یا کلیتوریس حساسی داشته باشند، ممکن است بازوهای یک خانم یا ساق پایش نقاط تحریک کننده بدنش باشد، بهتر است شما نقاط تحریک پذیر بدنت را خودت بشناسی و به همسرت بگویی، یا در حین معاشقه با همسرت از او بخواه که همه جای بدنت را لمس کند تا شما متوجه حس مربوط به هر قسمت بشوی و بدنت را بهتر بشناسی، اما اگر با این راهکار مشکلت حل نشد حتما باید به درمانگر جنسی مراجعه کنی..