بهترین بیمه برای مشاغل آزاد

سلام وقتتون بخیر همسرم ۳۰ سالشه و شغلش  آزاده با ماشین کار میکند میخواست خودش رو بیمه کند چه بیمه ای واسش مناسب است؟

در ضمن یک سوال مهم فرق بین بیمه عمر و بازنشستگی با بیمه تامین اجتماعی چیه؟ برای مشاغل آزاد چه نوع بیمه ای بشه بیمه عمر یا بیمه خویش فرمایی تامین اجتماعی؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیمه

سلام
در جواب سوالات شما باید گفت هر دوی این بیمه ها برای شما مفید است.
بیمه تامین اجتماعی خویش فرما یا بیمه سلامت بیشتر از نظر پوشش های درمانی استفاده می شوند هرچند بیمه تامین اجتماعی حقوق بازنشستگی دارد که چندان چشمگیر نیست.
اما بیمه های عمر در اصل نوعی سرمایه گذاری برای آینده است در کنار پوشش های درمانی.
در بیمه عمر شما می توانید میزان حق بیمه و سال های پرداخت حق بیمه را خودتان مشخص کنید و از همان ابتدا محاسبه کنید پس از پرداخت حق بیمه در انتها چه مبلغی به شما تعلق می گیرد.
توصیه میکنم برای آشنایی بیشتر با بیمه عمر مقاله بیمه عمر را مطالعه کنید و اگر سوالی داشتید همینجا بپرسید.