سلام خسته نباشید من خانمی 41 ساله هستم دارای فرزندی 2/5 ساله که 6 ماه هست تصمیم به بارداری دارم دو دوره هم کلوميفن مصرف کردم  اما نتیجه ای نگرفتم آزمایش  رزرو تخمدان دادم که fsh 3.82 و Lh  2.52 وamh 1.18 و progesterone  0.59 بود درضمن آزمایش اسپرم شوهرم عالی بود  آیا با این وضعیت باردار میشوم متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن 41 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

با توجه به نتیجه آزمایش مشکلی به نظر نمی رسد اما  با سن بالای شما باید سریعتر اقدام کنید و بعد از پاک شدن یک تا دو شب در میان نزدیکی کنید با تقویت همسر