سلام پسر من الان هشت ماه و نیمه است . پنج ماهگی ختنش کردیم متاسفانه دکتر نذاشت من کنارش باشم و بچم خیلی گریه کرد و جیغ زد . از اون موقع هر جای غریبه میریم یا آدمایی که نمیشناسه میان خونمون یا جایی میبینه میزنه زیر گریه به شدت گریه میکنه و جیغ میزنه و آروم نمیشه حتما باید از اونجا بریم بیرون تا ساکت شه چه کار کنم تا خوب شه؟واقعا سخته

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل پرستار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با عرض سلام خدمت شما مادرعزیز

ممنون از اینکه ما رانتخاب کردید.

کودکان در این مرحله رشدی می تواندد چهره مادر و بعد از آن پدر خود را تشخیص بدهند و همچنین نسبت به دیدن افراد غریبه واکنش ( بی قراری و گریه ) نشان می دهد. همچنین هنگاهمی که از مراقب اصلی خود ( مادر) دور می شوند دچار اضطراب  یا ( اضطراب جدایی) می شوند. این روند تا دو سالگی ادامه دارد و بهترین حالت این است  که تا جای ممکن، مادر در کتار کودک باشد و به خواسته های کودک فوراً رسیدگی کند.

اگر احساس می کنید بی قراری و گریه کودک حتی زمانی که افراد غریبه حضوز ندارند نیز افزایش محسوسی دارد، توصیه می کنم به پزشک مخصوص کودکان نیز مراجعه بفرمایید.

سپاسگزارم از زمانی که برای خودتون و کودک دلبندتان می گذارید .