اقدام بارداری و مصرف کلومیفن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 19 بازدید 1 تبادل تجربه

مصرف مدروکسی پروژسترون چه عوارضی داره ؟من این ماه کلومیفن خوردم و دوتا فولیکول تخمدان چپم داشتم سایز 25 و 28، اما تخمدان چپم لوله نداره ، دکترم گفته که آمپول آزادسازی تخمک و قرص مدروکسی پروژسترون رو استفاده کنم ،با توجه به اینکه تخمدان راستم اصلا فولیکول نداشته ،و تخمدان چپم لوله نداره این کار منطقیه ؟میشه تخمک چپ از لوله راستم آزاد بشه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
امکان بارداری فقط از طریق تخمدانی که لوله رحمی سالمی دارد امکانپذیر است

تجربه شما

تخمک تخمدانی که لوله نداره کجا میره ؟چطور تخمک گذاری و دفع تخمک انجام میشه وقتی لوله نباشه

@فخریه

تخمک بارور نشده ممکنه در حفره شکمی آزاد بشه و سپس دفع بشه