سفیدی زبان

سلام روز بخیر من از حدود ۴_۵ سال پیش که مطلبی خوندم درباره ی بیماری های دهان از اون موقع مدام زبان و کناره زبان و ته زبان سفیدن وقتی با مسواک تمیز میکنم بهتر میشه ولی بعد از مدتی و خوردن غذا دوباره سفید میشه ، عکسشو به یه متخصص‌دهان فرستادم گفتن جوانه های چشایی هستن ولی مگه نباید زبان سالم صورتی باشه ؟ لطفا راهنمایی‌کنین ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

جراح دندانپزشک

سلام بانو،زبان سفید لزوما بیماری نیست احتمال داره از خشکی دهان باشه که بهتره از بزاق مصنوعی یا مواد ترش بیشتر استفاده کنید ،واگر فیزیولوژیک باشه که مشکلی نیس همون مسواک زدن روی زبان درسته فقط خیلی محکم نکشید که باعث اسیب به زبان نشه