سلام خسته نباشید من ۵ ماه پیش خارج رحم باردار شدن و موقع جراحی و برداشتن لوله راست دکتر گف لوله هات پیچ و خم دارن به این خاطر احتمالا خارج رحم باردار شدی ولی من پریروز عکس رنگی دادم و چیزی راجب پیچ خم ننوشته بود و فقط  نوشته بود لوله چپ باز است حالا میترسم اقدام به بارداری کنم و دوباره خارج رحم باشه چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

چون عکس رنگی دادید و لوله ی چپ باز هست...اقدام به بارداری کنید...به محض تاخیر پریود سریعا به پزشک مراجعه کنید تا حاملگی خارج رحم.رد بشه