حركات عجيب پسر ٤ ساله

 سلام. پسر ٤ سالم تقريبا از بدو تولد در مواقعی كه هيجان دارد روی نوک پا می ايستد و دستهايش را به حالت پرواز تكان ميدهد ... بعضی اوقات در همين حالت هيجانی با صورتش حركاتی انجام ميدهد كه شبيه كودكان عقب افتاده است .

پسرم فارسی كوردی انگليسی حرف ميزند همه شعرها و داستانهايی را كه در مهد يا خانه برايش گفته ايم حفظ است ولی اين حركات مخصوصا حركت صورتش ما را بسيار نگران كرده است كه شايد مشكل خاصی دارد

لطفا راهنمايی كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٨ جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی
اول از همه خدمتتون عرض کنم این مسئله که میفرمایید کودک ما با چهار سال سن به سه زبان صحبت می‌کند کمی عجیب است.
مسئله دوم کلیشه‌های حرکتی برای بروز هیجانی است که باید توسط یک فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان بررسی شود.
مشکل زیادی نیست اما اگر آزارتان میدهد به پزشک معرفی شده مراجعه کنید و حتما در مورد سه زبان بلد بودن کودکتان هم با ایشان صحبت کنید. شاید کودک مسائل فراتر از چیزی که شما گزارش کرده‌اید داشته باشد.