بی اعتنایی همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 216 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. من و همسرم هشت ماهه عقد کردیم اما یک مدته مثل قبل نیستیم همسرم قبلا هر عصر بهم پیام میداد یا عکس و کلیپ عاشقانه میفرستاد اما الان نه طاقت دوری همو نداشتیم اما الان میگم دو روز همو نبینیم سخته میگه نه چه سختی داره:( به استوری های عاشقانم بی اعتناست:( منم وقتی این رفتارا رو ازش میبینم سرد میشم اشک میریزم و تپش قلب دارم خیلی دلم گرفته کمکم کنید من چیکار کنم یه خورده حسم بهش کم شده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل محصل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
با او با زبان آرام و خوب صحبت کنید ببینید حرفش چیست و از این جریان پیش آمده و حال خودتان و تپش فلبتان و ... به او توصیف کنید.
درضمن باید توجه کنید که الان هم در حال آشنایی هستید و تمام این جریانات رو باید زیر ذره بین گذاشته البته نه حساسیت زیادی و تحقیق و گفتگو چه با او چه با خانواده تان کنید در حالی که او متوجه نشود و هنوز دیر نیست خدارو شکر در دوران عقد هستید. حرف که زدید خیالتان راحت شد ارامش بگیرید البته اگر دیدید نتیجه خوبی نداد من در خدمتم که مشکل را ریشه یابی کنیم. و اینکه بگویم شاید به دلیل فشار کاری باشه وگرنه منظوری در ان نیست و شاید هم گاهی آدما موقع تماس گرفتن همش غر میزنند گله میکنن بجای تحویل گرفتن و خوش و بش کردن شاید اینها به سردی او منجر شده. عزیزم  آیا از صحت رفتاری عاطفی خود اطمینان دارید؟ که انشاالله دارید.
من در خدمتم.
اگر از مشاوره اینجانب راضی بودید و اثری در حل مشکل شما داشت بفرمایید باعث افتخارمه.

تجربه شما

خیلی ممنونم که وقت گذاشتید اجرتون با صاحب الزمان😘