احتمال اعتیاد همسر

سلام. .همسرم سیگار روزی دو نخ میکشه الان دو بار قطره نوفازولین استریل چشمی تو جیبش یا ماشینش دیدم این یعنی چی ؟ آخه مشکل چشمی نداره که بگم استفاده میکنه اطمینان دارم واسه خودشه میشه بگید امکانش است که واسه چی استفاده میکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و اعتیاد

سلام به شما و با آرزوی بهترين ها صرفا بودن يه قطره چشمی منوط بِه داشتن اعتياد نيست شايد دلائل ديگری داشته باشه و شايد هم دقيقا مقصد ترديد شما باشه بهتره اول با همسرتون صحبت كنيد و در نهايت از مشاوران اعتياد به صورت حضوری كمک بگيريد  موفق باشيد