تردید در تحصیل

سلام. وقتتون بخیر. من سال 97، اولین کنکورم رو دادم و همون سال رشته دلخواهم، تو شهر خودم قبول شدم. ولی دانشگاهی که میرم غیرانتفاعی هست. 90 درصد اساتید، اساتید دانشگاه دولتی هستن و مدرکم هم رئیس دانشگاه دولتی امضا میکنه.

رشته من رو بیشتر از گروه انسانی جذب میکنن (دانشجو رشته علوم ورزشی هستم) . من تجربی خونه بودم. یکی از همکلاسی هام تو کنکور 98 انسانی شرکت کرد. رتبه خوبی هم آورد و واسه دانشگاه دولتی مجاز شد و آزمون عملی هم داد. واسه دانشگاه فرهنگیان هم مصاحبه داد. البته اون از یک شهر دیگه میاد و خوابگاهی هست.

خانوادم مشکلی برای تامین هزینه دانشگاهم ندارن. منم تاحالا معدل خوبی کسب کردم و میدونم که در این رشته ، خیلی خوب میتونم پیشرفت کنم، ولی چیزی که منو دو دل کرده اینه که واسه کنکور 99 شرکت کنم، و همین رشتم رو تو دانشگاه دولتی بخونم یا نه؟

اونجوری دو سال عقب می افتم، حالا به نظر شما ارزش داره اینکار رو بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. خیر ارزش این کار نداره. به جای این کار نهایت تلاشت را بکن تا در اولین آزمون کارشناسی ارشد بتونی در دانشگاه های معتبر قبول بشی. مگر این که بخواهی بورسیه آموزش و پرورش در دانشگاه فرهنگیان بشی که چون استخدام میشی ارزش داره . ولی دانشگاه فرهنگیان رتبه عالی می خواد. از طرفی ممکنه تو سال 99 دانشگاه فرهنگیان برای محل زندگی شما دانشجو نخواد. توصیه من اینه که درس را در همین دانشگاه ادامه بدید.

نوع دانشگاه بیشتر در رشته های فنی اهمیت داره.