زمان انجام تست آمینوسنتز

سلام وقت بخیر...

میخواستم بپرسم آمینوسنتز در هفته ۵یا ۶ بارداری انجام میش؟؟ به خواست خودم... چندروز طول میکشه جوابش بیاد ....

میخوام حتما انجام بدم تا از جنسیت و سلامت جنین کاملا مطمئن بشم... بعد از انجام آمینوسنتز نیاز ب سونو nt و آنومالی اول هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

خیر..معمولا در هفته های اولCVSانجام میشه نه آمنیوسنتز...سونوی انو مالی درهر صورت نیاز هست.