پرش ابتدای خواب کودک

 سلام. نوزاد 6 ماهه من در ابتدای خواب زمانی که میخواد تنها و بدون من بخوابه (صبح ها) دچار پرش اندام مثل وصل کردن ولتاژ ریز میشه که مانع خوابیدن میشه ممکنه چند بار پشت سر هم اتفاق بیفته

زمانی که روی پام میزارم و تکان میدم راحت میخوابه

بعضی وقتها نیمه شب در حالت خواب و بیداری زیر سینه هنگام شیر خوردن بدنش میلرزه که با دست میگیرم دیگه لرز ندارد

این اتفاقات از 5 و نیم ماهگی شروع شده

وزن 8 کیلو به تنهایی میشینه چهار دست و پا میکنه رفلاکس هم داره وا ز رانیتیدین 3 سی سی هر دوازه ساعت استفاده میکنه

علت این پرشهای ابتدای خواب و لرز هنگام شیر خوردن تشنج هست؟؟

پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام
اگه پرشها با گرفتن دست یا پا ارام می شوند مشکلی نداره
در غیر اینصورت باید توسط فوق تخصص اعصاب کودکان ویزیت بشه