نازک شدن مو به دلیل تیروئید

با سلام و خسته نباشید. من الان تقریبا دو سال درگیر تیروئید پرکار شدم قبلا موهای پری داشتم از ریزش موهام فهمیدم تیروئید دارم ، الان دو ماه تیروئید نرمال شده ریزش موهام هم خیلی کمتر شده ، اما تار موهام نازک شدن، آیا نازک شدن موهام به خاطر بیماریم بوده، آیا الان که نرمال شده هورمون تیروییدم، تار موهام کلفت میشه دوباره ، تو رو خدا جواب منم بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل دانشجو دکترا
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام ، بله کاملا وابسته به تیروییدتان است وبا کنترل هورمونهای تیرویید کاملا بهبود پیدا میکند .