ای اس آر خون

سلام . بنده ٣٠ سالم هست و متاهل هستم ،چربى خونم بالاست یعنى در حد ٢٠ تا تقريباً و ای اس آر خونم هميشه بالاست، دكتر واسم آزمايش خون نوشت رفتم دادم واسه التهاب و يا عفونت گفتن چيزى ديده نشده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٠ جنسیت زن شغل كارمند
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام . ای اس ار در هنگام عفونت یا التهاب یا بیماریهای خود ایمنی مثل روماتیسم و یا مثلا مشکا تیروییدیت و.. بالا میرور . البته بایستی مجددا چک شود و البته در کنار آن نیاز است سایر فاکتور ها چک شود تا تشخیص نهایی داده شود.