پیشگیری از یائسگی در 40 سالگی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 242 بازدید 1 تبادل تجربه

اصلا دوست ندارم یائسه بشم تو چهل سالگی. چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 41 جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام متاسفانه هيچ راهي براي پيشگيري ازيائسگي وجود نداره وهنوز دانشمندان به نتيجه اي دراين رابطه نرسيده اند ( مثل پيري ) دراصل يائسگي يك نوع پيري تخمدان است كه به عواملي چون ژنتيك وسيگار وشروع پريود در نوجواني بستگي دارد،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد

تجربه شما

آیدی اینستای شما رو میخواستم. و اینکه من بتازگی میخوام ازدواج کنم

@توووپ

کاربر گرامی سلام.

در صفحه اصلی کلینیک نی نی سایت، بخش ساختمان پزشکان و مشاوران، پروفایل کارشناسان و متخصصین ما وجود دارد. وارد پروفایل کارشناس مورد نیاز شوید و از راه های ارتباطی موجود اقدام کنید.

برای مشاهده اینستاگرام خانم دکتر یوسفیان، روی عکس یا اسم ایشان کلیک کنید. سپاس