سلام. وقتی زن نمیخواد برای طلاق اقدام کنه ولی میترسه شوهرش اموالشو یکجورایی از دسترس خارج کنه آیا راهی هست برای اینکه جلوگیری کنه از انتقال اموال طوری که خود شوهر نفهمه فقط وقتی خبردار بشه که بخواد بلایی سر اموال بیاره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
این امر به عوامل مختلفی من جمله ثبت شماره همراه زوج در سیستم قوه قضائیه و امکان ارسال پیامک به ایشان ، ابلاغ یا عدم ابلاغ (قبل از توقیف مال )به ایشان و غیره بستگی دارد که قابل پیش بینی نیست
به هر حال پیشنهاد می شود موضوع را بصورت دقیق تر بصورت حضوری با وکیل در میان بگذارید
موفق باشید