سلام خسته نباشید

پسرم هر موقع بهش مولتی ویتامین یا حتی مکمل های ویتامین دار میدم وزن کم میکنه علتش چی هست چرا بقیه مولتی رو رشدشون تاثیر داره ولی در مورد پسرم برعکسه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

ممکن است دوز مناسب استفاده نمیشود. گاها دوز بالای ویتامینها میتواند باعث کاهش اشتها ،بیقراری و... شود.
در کل در سن بالای دو سال کودک چندان نیازی به ویتامینها ندارد مگر ویتامین د که ضروریست و اهن با دوز بسیار کم
عوارض مصرف ویتامینها و مکملها را از کانال تلگرامم مطالعه فرمایید