بیرون زدگی گوشت اضافه از مقعد

سلام شبتون بخیر من قبل بارداریم یک مقدار خیلی کم بواسیر داشتم اما الان که باردار شدم بیشتر شده و اذیت میکنه چه کار کنم😭😔فقط باید جراحی کرد ؟الان تو سن ۲۱هفته میتونم جراحی کنم یا با زایمان برام جراحیش میکنن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
در طول بارداری ممکن است بدلیل تشدید فشار های شکمی و تشدید یبوست، بواسیر و همورویید تشدید گردند.
اگر خونریزی شدید باشد مجبور به جراحی خواهید بود که البته این نکته با معاینه مشخص خواهد شد اما اگر خفیف است با مصرف میوه جات و سبزیجات و مایعات فراوان میتوانید از شدت خونریزی کم کنید
با مشورت پزشک خود میتوانید ملین استفاده کنید
در صورتی که فعالیت برای بارداری شما مضر نباشد میتوانید با راه رفتن از شدت یبوست بکاهید.