تاخیر حرکتی در کودک ۱۵ ماهه

سلام من یک کودک ۱۵ماهه دارم ما از اول همه کاراش با تاخیر بود الان هم راه نمیره حتی یک قدم با کمک راه میره ولی بدون کمک نه...هنوز هم یکم شله دکتر بردیمش و سی تی اسکن گرفتیم مشکلی نداشت ولی نمیدونم چرا راه نمیره؟ وقتی به چیزی تکیه بده خودش میایسته ولی نمیتونه از حالت ایستاده بشینه یا بلند شه...خودش تنهایی میشینه و غلط میزنه و سینه خیزم جدیدا یاد گرفته چهار دست و پا نمیره چه ورزش هایی باهاش بکنم راهنمایی کنید لطفا. ولی اینم بگم حس میکنم از ترسشه چون قشنگ معلومه میترسه تعادل نداره اصلا تو روروئک تعادل داره چون میدونه در امانه و رو پاش میایسته میترسم بس فشار بیارم دیگه از ترس راهم نره! در آخر آیا روروئک باعث تاخیر در حرکتش میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

با سلام و عرض احترام

در این مورد که فرمودین باید خاطر نشان کنم که تاخیر حرکتی میتونه به دلایل مختلفی به وجود بیاد که در اینجا مجال صحبت در مورد علت شناسی این مساله نیست ولی روئروئک میتونه به عنوان یکی از عوامل محیطی برای تاخیر حرکتی محسوب بشه--همچنین نوع رفتار شما برای تغییر مراحل حرکتی هم میتونه موثر باشه---مثلا والدینی که دائم به دلیل محبت یا ترس از افتادن کودکان خودشونو بغل میکنن باید هم منتظر نوعی ترس در حرکت در کودکشون  باشن---البته موارد دیگه ای مثل وزن زیاد حین تولد یا فضای کوچک منزل برای حرکات آزادنه کودک(البته بیشتر من منظورم پر کردن فضای خانه بوسیله لوازم دکوری و مبلمان هست) هم میتونه موثر باشه---

پیشنهادات:

1.روئروئکرو آرام آرام از کودک بگیرید و سعی بکنید به کم وسایل یا دیوار با حمایت شما کودک شروع به ایستادن مستقل نماید.
2.کودک رو توی یک پارچه دو متری بندازید البته با احتیاط به همراه پدر سعی کنید آرام اون رو تاب بدین به صورت خطی.
3.تقریبا روزی 5-10 دقیقه با حمایت شما از پشت راه ببرین
4.به حالت آرام عضلات جلوی زانو و ران ها و البته کف پاها و پشت باسن را ماساژ دهید.

نکته:

موارد بالا به درخواست شما داده شده--اما از نظر تخصصی این فرآیند جبران تاخیر حرکتی باید تحت نظر متخصص کاردرمانی کودکان انجام بشه و نتایج اون قطعا بهتر خواهد بود..

با اردات

نعیمی