عفونت ادراری کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 69 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام دخترم یه روز صبح هنگام ادرار کردن میگفت سوز میزنه اون روز خیلی بهش آب دادم و مایعات و هندوانه در طول روز بهتر شد بعد بردمش آزمایش ازش آزمایش اورژانسی گرفتن، سالم بود آوردیم خونه دوباره ساعت 3شب با گریه بیدار شد بردمش دستشویی بازم سوزش و کمی دل درد داره از چی میتونه باشه؟ لطفا سریع جواب بدید نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن
پاسخ مشاور

فوق تخصص کلیه و مجاری

سلام .دفع شن ریزه میتونه باشه.یا بالا بودن کلسیم ادرار.در ضمن مجددا ازمایش و کشت ادرار رو برای رد عفونت تکرار کنید.علل موضعی در دستگاه تناسلی هم مدنظر باشه.