اثر بوسپیرون روی پرولاکتین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 171 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام من امروز جواب آزمایش خونم رو گرفتم و دیدم که مقدار پرولاکتینم تقریبا ۲ برابر حد مجازه، من قبلا هم آزمایش پرولاکتین داده بودم و مقدارش طبیعی بود، من حدود ۳ ماه هست که قرص ضد اضطراب بوسپیرون می خورم، ممکنه این افزایش پرولاکتین به دلیل داروی آرام بخش باشه؟ آیا من باید قبل چکآپ مجدد دارومو قطع کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام بله بوسپیرون میتواندافزایش پرولاکتین را ایجاد کند ،وبهتراست از پزشکتان بخواهید داروی دیگری جایگزین کنند .

تجربه شما

ممنونم از راهنماییتون