سلام ضاخمت اندومتر در روز ۴ پریودی ۷ باشه نرماله  آخه من  ۸ مرداد پریود نشدم.. ۱۹ تیرهم رابطه جنسی داشتم و آزمایش رو در فاصله ۲۱ روز از رابطه جوابش 0/5 و ۲۴ روز از  رابطه جوابش 0/1 شد دادم  و دوباره بعد ۱۴ روز تاخیر در پریود و فاصله یک ماه و سه روز از رابطه آزمایش بتا رو تکرار کردم  0/1 شد که با جواب دومین  آزمایش بتام یکی بود و تغییر نکرده. روز ۴ پریود که آزمایش دوم رو دادم ۳تا آمپول پروژسترونم زدم و الان که ۲۴ مرداد هست پریود نشدم فقط تو ترشح هام لکه هایی قهوه ای و رگه هایی خونی هست دلیل اینم میشه بگید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام استفاده از داروهای هورمونی با دوز بالا و استرس و اضطراب  می تواند در این امر دخیل باشد